“هوالحیالقیومالذیلایموت” مجمع نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی استان کرمانشاه سلام علیکم احتراما، همانگونه که مستحضرید، شرایط استان کرمانشاه از هر حیث رو به نزول و انزواست و با اهتمام به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و کاهش بیش از پیش و چشمگیر مشارکتهای اجتماعیسیاسی، مجددا و مکررا یادآور میشوم “سمنها” بهعنوان گروههای مرجع و […]
“هوالحیالقیومالذیلایموت”
مجمع نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی استان کرمانشاه
سلام علیکم
احتراما، همانگونه که مستحضرید، شرایط استان کرمانشاه از هر حیث رو به نزول و انزواست و با اهتمام به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و کاهش بیش از پیش و چشمگیر مشارکتهای اجتماعیسیاسی، مجددا و مکررا یادآور میشوم “سمنها” بهعنوان گروههای مرجع و نهادهای مورد وثوق جامعه، میتوانند نقش ارزندهای را در حل مسائل اجتماعیسیاسی و حتی امنیتی داشته باشند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی که حلقهی میانی “مردم و دولت” بوده و هستند، متاسفانه طی سالها رویکرد منفی، نه تنها نتوانستند دایرهی شمول مشارکتها را گسترش دهند بلکه باعث شکسته شدن این حلقه نیز شده و با عملکرد قاطع سلیقهای، جادهی “مردم به دولت” را کاملا یکطرفه کردهاند و حتما میدانید که در جادههای یکطرفه، خطر تصادف به وفور است.
در این میان، نمیتوان با سرکوب و جنگ به تقابل با جامعه رفت؛ نمیتوان زنان را به بند کشید. زنان قوه محرکهی حیات ذهنی و فرهنگی یک جامعه هستند. امروزه زنان نقش بسیار مهمی در ترویج فرهنگ اصیل و سنتی جوامع را دارند و نمیتوان با سرکوب آنان، که نه تنها بخش عظیمی از “خنیاگری اجتماعی” را خاموش میکند بلکه منجر به نادیده گرفته شدن حقوق اولیهی شهروندی هم میشود، برای بیش از نیمی از جامعه، نسخه پیچید.
و اما کرمانشاه، قطعا به خوبی واقفید که ریشهی تمام مشکلات این دیار، فرهنگی – اجتماعی است؛ هشت سال جنگ تحمیلی و پیامدهای آن (حاشیهنشینی و بیکاری) باعث گردید، پدیدههای اجتماعی متغیری چون: اعتیاد، فقر، خودکشی و نیز خیلی از رخدادهای “نوپدید اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و حتی امنیتی” را تجربه نماید که اگر نگرشها تغییر نکند، نمیتوان توسعهی پایدار اجتماعی فرهنگی را متصور بود و به فراخور، توسعهی پایدار اقتصادی نیز حاصل نخواهد گردید.
برای کاهش آسیبهای اجتماعی و رسیدن به “آشتی اجتماعی” باید اثرات مثبتی چون حفظ و پایدارماندن هنرها، سنن و آداب و رسوم قومی را در جوامع، مد نظر داشت که باز هم حفظ و پایداری این عناوین، فقط و فقط با حفظ جایگاه زنان و ارتقای شخصیت اجتماعی آنان، صورت میپذیرد. توجه ویژه داشته باشید:
۱جامعه را درست تحلیل کنید.
۲ زنان را جدی بگیرید.
۳_هیچ جامعهایی با تحقیر زنان به توسعه نرسیده است.
لذا اینجانب نسترن رستمی، آن عالیجنابان والامقام را به یک نشست رسمی و خبری با روزنامهها و نشریات وزین محلی دعوت میکنم تا در این نشست، با مطرح کردن پرسشها و دریافت پاسخها، عملکرد چهار سالهی حضرات و پیشکسوتان در خانهی ملت را به گفتوگو بنشینیم؛ بلکه بتوانیم در جهت هر چه بیشتر “آشتی اجتماعی” بکوشیم.
کلام آخر:
“دولتی که دشمن خارجی بسیاری دارد تنها در صورتی میتواند کار خود را پیش ببرد که به ملتش متکی باشد”
سپاسمند همراهیتان هستم
نسترن رستمی
۱۴۰۲/۱۱/۰۵
دیدگاهتان را بنویسید