نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی میگوید: مواضع انتقادی بنده در مجلس بسیار بر روی ردصلاحیتم موثر بوده است، به این ترتیب که بنده در مجلس به غلامرضا، معاون سیاسی وقت وزیر کشور انتقاد کردم، او بر روی یکی از حقوقدانان شورای نگهبان نفوذ دارد چراکه پیش از این غلامرضا و این حقوقدان همکار […]
نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی میگوید: مواضع انتقادی بنده در مجلس بسیار بر روی ردصلاحیتم موثر بوده است، به این ترتیب که بنده در مجلس به غلامرضا، معاون سیاسی وقت وزیر کشور انتقاد کردم، او بر روی یکی از حقوقدانان شورای نگهبان نفوذ دارد چراکه پیش از این غلامرضا و این حقوقدان همکار بودند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به دنبال ارائه نتایج احراز صلاحیتها در روز گذشته مشخص شد برخی از نمایندگان مجلس فعلی از جمله شهریار حیدری، نماینده مردم قصرشیرین مجلس شورای اسلامی ردصلاحیت شده اند
شهریار حیدری در گفتگویی که با خبرگزاری خبرآنلاین شورای نگهبان را مقصر اصلی ردصلاحیت خود ندانست، از نظر او سایر نهادها که علیه او گزارش سازی کرده اند، در ردصلاحیتش نقش به سزایی داشته اند.
وی آمار ۱۵ هزار تایید صلاحیت شده را تضمین تشکیل مجلس قوی و افزایش مشارکت نمی داند و می گوید؛«با این آمار ۱۵هزار نفری مشارکت به آن شکلی که مدنظر رهبری و نظام است صورت نمیگیرد چراکه مردم واقعاً نمیدانند چه کسی را انتخاب کنند»
در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با شهریار حیدری، نماینده مردم قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی را میخوانید:
*****
*آقای حیدری! با اعلام نتایج از سوی شورای نگهبان، ردصلاحیت شما تا این لحظه قطعی شد، فکر میکنید مواضع انتقادی شما تا چه اندازه بر ردصلاحیت شما موثر بوده است؟
مواضع انتقادی بنده در مجلس بسیار بر روی ردصلاحیتم موثر بوده است، به این ترتیب که بنده در مجلس به غلامرضا، معاون سیاسی وزیر کشور، انتقاد کردم، او بر روی یکی از حقوقدانان شورای نگهبان نفوذ دارد چراکه پیش از این غلامرضا و این حقوقدان همکار بوده اند، در نتیجه به صورت غیرمتعارف از جایگاه یک نهاد اطلاعاتی سوءاستفاده کرده و مانع تأیید صلاحیت بنده شدند، از اینرو امیدوار هستم که شورای نگهبان بدون حاشیه جلوی این حرکات غیرمتعارف را بگیرد و زودتر تأیید صلاحیت بنده را اعلام کند.
در حال حاضر انتقاد بنده به عملکرد غیرمتعارف این نهاد است، به این معنی که اصلاً سابقه ندارد ۲ نیرو را در شورای نگهبان بگذارند که از صبح تا غروب مواظب باشند که صلاحیت بنده تایید نشود، این حرکات غیر متعارف و دور از شأن است.
*نظر شما در مورد مجلسی که جلوی ورود مستقلین و منتقدین به آن گرفته شده، به چه صورت است؟
اگر مجلس انتقاد سازنده و درست نکند، دیگر آن مجلس مرده است و مجلس نیست، در هر صورت اگر اینها بخواهند به دنبال این باشند که صدای منتقدی در مجلس شنیده نشود، قاعدتاً بهتر است آن مجلس تعطیل شود.
اینها سیاه لشکری هستند، به عبارت دیگر خودشان هم میدانند این اقدام فقط دادن آمار است و به درد مردم نمیخورد، مردم مجلس قوی میخواهند با این آمارهای ۱۵ هزار نفری مجلس قوی شکل نمیگیرد اگر افراد با تجربه و با سابقه را تایید صلاحیت کنند آن وقت میشود گفت که میتوان مجلس قوی تشکیل داد، چرا که مجلس قوی تصمیمات قوی و درست است.
نکته دیگر این است که اینها آمدند اعلام وخواهش کردند ثبتنام کنید هر چی آدم گمنام ثبتنام کردند حتی بعضاً برای شغل نامنویسی کردند.از طرفی هر روز ۵۰۰، ۶۰۰ نفر از این سیاهی لشکر را تایید صلاحیت میکنند اما افرادی که واقعاً میتوانند مجلس قوی شکل بدهند، هنوز تأیید نشدند. در مجموع بازنگری کنند و ببینند در کل کشور ۲۰۰ نفر نخبه در این ۱۵ هزار نفر وجود دارند، رسماً اعلام کند.
*این افراد گمنام میتوانند میزان مشارکت را افزایش دهند؟
خیر، این افراد گمنام درصد کمی بر روی مشارکت تأثیرگذار هستند، اگرچه بنده دوست دارم که صد در صد مردم در انتخابات مشارکت کنند کما اینکه خودم در هر شرایطی مردم را به مشارکت دعوت میکنم چراکه باز با وجود این ترکیب ضعیف حداقل میتوانند افراد قوی انتخاب کنند اما در عین حال باید گفت که اگر به دنبال مجلس قوی هستند باید در این ۳،۴ روز باقی مانده به دور از حاشیه تجدیدنظر کنند و افراد توانمند، با تجربه و سالم را تأیید کنند که در صد مشارکت افزایش پیدا کند کما اینکه مقام معظم رهبری هم چندین بار بر روی مشارکت تأکید کردند.
در مجموع با این آمار ۱۵هزار نفری مشارکت به آن شکلی که مدنظر رهبری و نظام است صورت نمیگیرد چراکه مردم واقعاً نمیدانند چه کسی را انتخاب کنند برای مثال در حوزه انتخابیه ما حدود ۳۰،۴۰ نفر را تأیید صلاحیت کردند و مردم هنوز تصمیم نگرفتند چه کسی را انتخاب کنند اما در عین حال مردم در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتند، مجبور هستند گزینهای را انتخاب کنند در این شرایط اصلا حاضر نیستند به هیچ وجه رأی بدهند و انتخاب کنند که در نهایت خروجی هم میشود، هیچی.
*پس هنوز شورای نگهبان میتواند مجدداً رد صلاحیت شدهها را مورد بررسی قرار دهد و شما امیدی دارید؟
بله، براساس قانون جدید انتخابات شورای نگهبان یک هفته فرصت دارد و از طرفی دست شورا را باز گذاشته که تا روز انتخابات بتواند صلاحیتها را تایید کند. البته در این زمینه خود شورای نگهبان مقصر نیست، بنده چندین بار به شورای نگهبان رفتم و متوجه شدم شورا براساس گزارش دستگاهها عمل میکند، در هر صورت برخی دستگاهها در مورد بنده به ناحق ورود پیدا کرده و صرفاً بحث انتقامجویی است، به عبارت دیگر قدرت دارند، زور دارند و گمانم هم هستند، ما باید چیکار کنیم، اینها به جای اینکه بر روی جریانهای تروریستی مانند کرمان و شاهچراغ متمرکز شوند، بر روی افرادی مانند بنده متمرکز شدند.
*طبق قانون جدید انتخابات شما حق اعتراض مجدد دارید؟
شورای نگهبان نظارت استصوابی را دارد و میتواند بررسی کند.
دیدگاهتان را بنویسید