خبر فوری

چهارشنبه / ۲۱ شهریور / ۱۴۰۳ Wednesday / 11 September / 2024
×

علی اوسط هاشمی، استاندار پیشین سیستان و بلوچستان، در گفتگو با خبرنگار »هم میهن« اظهار داشــت: »انتظار جامعه به خصوص در بین موکلین، مردم، اقشار فعال، و تشکلهای سیاسی بعد از تغییر دولــت، تغییر رویکردهاســت. به ایــن دلیل که میخواهند همســویی نقش آفرینان با نگرش و نگاه دولت، جهت گیریها و برنامه ریزیها وجود داشته […]

به مطالبه تغییری که در مردم وجود دارد توجه کنیم
  • کد نوشته: 4132
  • منبع: هم میهن
  • شهریور ۶, ۱۴۰۳
  • 68 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    علی اوسط هاشمی، استاندار پیشین سیستان و بلوچستان، در گفتگو با خبرنگار »هم میهن« اظهار داشــت: »انتظار جامعه به خصوص در بین موکلین، مردم، اقشار فعال، و تشکلهای سیاسی بعد از تغییر دولــت، تغییر رویکردهاســت. به ایــن دلیل که میخواهند همســویی نقش آفرینان با نگرش و نگاه دولت، جهت گیریها و برنامه ریزیها وجود داشته باشد. در حال حاضر شرایط به گونهای نیست که دنبال پرداختن به رفع اختلافات، کم کاریها و این مسائل باشیم. اولین و مهمترین کاری که

    باید بکنیم این است که باید ببینیم مطالبه جامعه چیست. در این شرایط سخت سیاسی، ما محتاج به تغییر روش هستیم تا تغییر را به شکل جدی در نوع نگاه بــه مردم ایجاد کنیم. ما نیازمند ســرمایه اجتماعی پایدار، امنیت زا و توســعه بخش هســتیم. این را از آن جهت عــرض کردم چون استانداران پیشانی دولت هستند و در کشور توزیع میشوند تا به یک شبکه مویرگی در سطح دهیاریها میرسند.

    معتقدم که باید تمام مدیران ذیل وزارت کشــور در سطح استانها، مورد ارزیابی قرار بگیرند. هر کسی که صالحیت تداوم مسئولیت را دارد، در جای خودش باقی بماند و هر کسی شاخصها را ندارد کنار گذاشته شود. توجه به مطالبه مردم، یک ضرورت اســت.« او تاکید کرد: »هر دولتی با یک رویکرد و برنامه سر کار میآید. درست است که شخص اعتبار دارد و از یک پایگاه رفیع اجتماعی برخوردار است اما بعد از شخص، این برنامه و رویکرد است که اهمیت پیدا میکند.

    رویکردهایی مثل عدالت اجتماعی، اجتناب از تبعیض، اعطای فرصت برابر یا قبول تکثر مثل ثروت است و میتواند عامل تولید قدرت باشد. مردم به این نگاه رای دادند. هر کس در این چارچوب می گنجد، و مردم هم از عملکرد او راضی هســتند و کارنامه خوبی از خود به جا گذاشته، قدمش روی چشم دولت است، فارغ از اینکه جناح سیاسی دارد؛ چون همه اینها سرمایه های ملی هستند. در همین چارچوب هم تکرار میکنم که نگاه به مطالبات مردم مهم است. هم تغییر زیاد مدیران خسارتبار است هم عدم تغییر زیاد آنان.

    « معاون پیشــین وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم برنامه هفتم را نقشه راه خود قرار داده است. باید ببینیم که چند درصد از اهداف برنامه تا پیش از این محقق شده است. چه میزان تفکر برنامهای داشتیم، چه میزان قائم به فرد بودیم و تا چه اندازه حلقه ها را تنگ کردیم. اینها مسائلی نیستند که بر مردم پوشیده باقی بمانند. اگر از این شعارها و برنامه ها فاصله بگیریم، مردم به ما انتقاد میکنند.« هاشمی بــا تاکید بر لزوم توجه به نگاههای مختلف جامعه، گفت: »وقتی ترکیب کابینه را نگاه میکنیم، بخشی از مردم آن را پذیرفته اند. مجلس به آن رای اعتماد کامــل داد.

    بخش اصلا در انتخابات شرکت نکردند. همه این مسائل را باید در نظر گرفت. با بررسی عملکرد و تغییر مدیران براســاس شــاخصها، در نهایت باید بتوانیــم به یک تیم حکمرانی مطلوب برسیم. شرایط بسیار سخت است. ما با تمام ظرفیتها فقط توانســتیم ۴۹ درصد مردم را پای صنــدوق بیاوریم و ۵۱ درصد با ما فاصله دارند. نباید بگذاریم این شکاف عمق پیدا کند. هنر مدیریت امروز بر این اســتوار است که بتوانیم از آن ۵۱ درصد به جمع ۴۹ درصد اضافه کنیم و از همه مهمتر اجازه ندهیم که سرمایه هایمان ریزش داشته باشند. همه اینها را باید کنار یکدیگر قرار بدهیــم و ضرورتها و اولویتها را به دست بیاوریم.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *