مناظره سوم انتخاباتی با واکنشهای بیشتری در عرصه عمومی مواجه شد زیرا مواضع نامزدها هم صریحتر بود و هم چالشهای میان آنها بیتشر بود. در این بین اما برخی باور دارند که امیرحسین قاضیزاده هاشمی و البته علیرضا زاکانی به عنوان نامزدی تندرو نیامدهاند که تا پایان بمانند. علیمحمد نمازی، فعال سیاسی اصلاحطلب، درباره این […]
مناظره سوم انتخاباتی با واکنشهای بیشتری در عرصه عمومی مواجه شد زیرا مواضع نامزدها هم صریحتر بود و هم چالشهای میان آنها بیتشر بود. در این بین اما برخی باور دارند که امیرحسین قاضیزاده هاشمی و البته علیرضا زاکانی به عنوان نامزدی تندرو نیامدهاند که تا پایان بمانند.
علیمحمد نمازی، فعال سیاسی اصلاحطلب، درباره این موضوع به «نامهنیوز» گفت: «مناظره سوم قدری متفاوت از مناظرههای اول و دوم بود زیرا موضوع ملموستر بود و نیازی به ارائه عدد و رقم نبود و از سوی دیگر نامزدها سعی کردند بگویند که در موضوع اجتماعی و فرهنگی دقیقا چه موضعی دارند و میخواهند چه کار کنند. برخورد خشونتآمیز با بخشهایی از زنان در خیابانها و نوع رفتاری که در مواجهه با بدحجابی و بیحجابی صورت گرفته است و البته لایحه حجاب و عفاف، همه و همه موضوعاتی هستند که برای مردم دارای اهمیتاند».
او ادامه داد: «اکنون آقایان جلیلی و زاکانی مدافع وضع موجود در حوزه حجاباند اما آقایان پزشکیان، پورمحمدی و قالیباف از وضع موجود انتقاد کردند اما مسئله این است که آقای قالیباف در شرایطی میگویند نباید برخوردهای اینچنینی با زنان شود اما در مجلس یازدهم که رئیس آن بود لایحه حجاب و عفاف مورد بررسی قرار گرفت؛ لایحهای که متضمن برخوردهای قضایی و جریمه است».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «آقایان زاکانی و قاضیزاده صرفا در انتخابات حاضر شدهاند تا هم دولت آقای روحانی را تخریب کنند و هم به آقایان پورمحمدی و پزشکیان حمله کنند».
نمازی در پایان گفت: «واقعا شورای نگهبان باید توضیح دهد آقای زکانی دقیقا چه مزیتی نسبت به آن ۷۴ نامزد ردصلاحیتشده داشت که صلاحیتش مورد تأیید قرار گرفته است؟ مشخص است که او با مأموریت نامزد پوششی بودن به صحنه آمده و او و قاضیزاده هاشمی به احتمال بسیار زیاد کنار خواهند کشید».
دیدگاهتان را بنویسید