خبر فوری

چهارشنبه / ۱۷ بهمن / ۱۴۰۳ Wednesday / 5 February / 2025
×

همانطور که همه می دانیم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه مهمترین نهاد فرهنگی است که همیشه تغییر مدیران آن مورد توجه آحاد جامعه می باشد. به هر حال هر فردی به نوعی با محصولات فرهنگی و هنری مرتبط می شود. خروجی این نهاد ارزشمند هم همیشه تاثیرگذار بوده است. این خروجی می تواند […]

فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در چنبره عاشقان خدمت
  • کد نوشته: 4977
  • منبع: لوتوس پرس
  • دی ۱۲, ۱۴۰۳
  • 42 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    همانطور که همه می دانیم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه مهمترین نهاد فرهنگی است که همیشه تغییر مدیران آن مورد توجه آحاد جامعه می باشد. به هر حال هر فردی به نوعی با محصولات فرهنگی و هنری مرتبط می شود.

    خروجی این نهاد ارزشمند هم همیشه تاثیرگذار بوده است. این خروجی می تواند از المان های شهری تا رنگ آمیزی های در دیوار و جدوال گرفته تا شعر و موسیقی و داستان و … که هر کدام به نوبه خود دوستداران خاص خود را دارد. جالب تر اینکه جنبه فرهنگی استان کرمانشاه هم بر سایر جنبه های آن می چربد.کرمانشاه همیشه در شعر و موسیقی و هنرهای تجسمی حرف برای گفتن داشته و دارد و شخصیت های بی نظیر و بی بدیلی در دامان خود پرورش داده است.

    و اما امروز که تب تغییر مدیریت در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی داغ شده است نام کسانی را می بینیم و می شنویم که علاوه بر عدم سنخیت با تفکر اصلاح طلبی به گفتمان رئیس جمهور محترم هم اعتقادی ندارند. همگی به نوعی در وضعیت اسفبار مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه نقش داشته اند. افراد مطروحه برای کسب تصدی مدیریت عالی ترین نهاد فرهنگی استان، به نوعی دستی بر آتش مدیریت فرهنگ و هنر استان داشته اند و وضعیت امروز، محصول انتخاب این مدیران است.  

    باید خاطر نشان کرد برخی از افراد حاضر در لیست مدیران پیشنهادی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، در زمان انتخابات ریاست جمهوری برای استقرار دولت جلیلی سنگ تمام گذاشتند و عملا ثابت کرده اند که هیچ اعتقادی به آرمان های اصلاح طلبی و گفتمان رئیس جمهور ندارند و فقط به دنبال دوختن کلاهی از این نمد هستند.

    سئوال مهم این است با عنایت به اینکه مردم خواهان تغییر در حوزه های مختلف کشور هستند و یکی از مهمترین نهادهایی که می تواند تغییرات ملموس را در جامعه نمایان کند همین حوزه فرهنگ و هنر است. اعتقاد مدیر به بالنده شدن این حوزه یقینا می تواند بسیار موثر باشد، اکنون باید پرسید این حضرات که به دنبال تفکر دولت رئیسی و سپس جلیلی بودند چه اعتقادی به تغییر وضع موجود دارند؟! و واقعا چه تحولی می توانند در این زمینه ایجاد کنند؟ موضوع مهم دیگر اینکه این افراد که طی سال ۱۴۰۳ در راس مدیریت استان بوده اند توانایی جذب چند درصد از اعتبارات تخصیصی به استان را داشته اند و اگر معتقد به رفع مشکل حوزه فرهنگ و هنر هستند چرا در زمان مدیریت خود هیچ تغییری در رویکرد و برنامه های این نهاد مهم مشاهده نشد؟!

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *